Med en dedikert lidenskap for asiatisk mat, har Stop & Go brødrene forpliktet seg til å overføre syn, smak og aroma av asiatisk autentisk mat til Norge.

 

Starter som en liten lokal take-away sted, nå har Stop & Go blitt en asiatisk fusion kjøkken. 

Her jobber våre kokker med å tilberede de ferskeste ingredienser og råvarene vi har for å gi den beste kvalitet og smak til våre kunder, 

og i restaurantlokalet vil det alltid være flinke servitører som vil gjøre sitt beste for å behjelpe og gi en koselig matopplevelse her.

 

I dag, serverer Stop & Go en rekke menyer av vietnamesisk, thai, kinesisk og japanske retter. Tilgjengelig for walk-in, reservasjoner og også bestilling gjennom telefon.


Øst Asiatisk Mat

 

Vår øst asiatisk mat inkluderer kinesisk og japansk mat. Vurderer disse er den mest befolkede regionen for matelskere av verden, 

har den en rekke regionale kjøkken. Eksempler på basismatvarer inneholder ris, nudler, soyasaus og sjømat.

 

Sørøst Asiatisk Mat

 

Sørøst- asiatiske ( vietnamesisk og thai) mat har en sterk vekt på lett tilberedte retter med en sterk aromatisk komponent som har slike smaker som sitrus og urter som mynte, basilikum og fiskesaus. 

Ingredienser i regionen kontrast med de i de østlige asiatiske retter, erstatte fisk sauser for soyasaus og inkludering av ingredienser som galangal, tamarind, kokosmelk og sitrongress.

Matlaging metoder omfatter en balanse av stir- steking, koking og damping.